Hof van Saksen

Hof van Saksen er et eksklusivt feriested i det unikke Drenthe landskab. Charmerende gårde sikrer en speciel oplevelse. Hof Van Saksen har alt hvad du behøver for at nyde en eksklusiv ferie, herunder gratis wifi i alle overnatningssteder og hovedbygninger. En ferie hos os er ikke bare en flugt, men en enestående ferieoplevelse af højeste kvalitet.

Booking uden bekymringer hos Hof van Saksen

Booking uden bekymringer hos Hof van Saksen

En eksklusiv ferie

Ekstraordinær ferieoplevelser i smukke omgivelser, stilfulde rammer, med servicemindede medarbejdere og fremragende faciliteter.

Alle faciliteter

Stort udvalg af ferieboliger

Hos Hof van Saksen er der et stort udvalg af ferieboliger, der er skræddersyet til dine behov. Der er plads fra 2 til 24 personer i vores ferieboliger. Fra bekvemmelige ferieboliger til de luksuriøse bondehuse.

Sjov og vandplaskeri med stort S

Prøv vores 107 meter lange vandrutsjebane, svøm baner i svømmehallen eller slap af i spabadet. Hvad vil du lave? Hof van Saksen præsenterer stolt: de tre spektakulære indendørs vandrutsjebaner.
Oplev det magiske vandlandVandrutjsebaner

Kulinarisk eventyr

Friske ingredienser og kærlighed for profession. Alle vores restauranter tilbyder fremragende retter for både unge og gamle. Foretrækker du at lave maden, eller vil du hellere have en privat køkkenchef, der forbereder en lækker menu 'hjemme' i ferieboligen, eller skal børnene lære at lave mad? Der er mange forskellige muligheder på vores feriepark.
Kulinariske tilbud

Specielle Børne Akademier

Byg din egen drømme hytte hos Byggeri Akademiet eller design 'haute couture' hos Mode Akademiet. Hvem laver den lækreste pizza hos Madlavnings Akademiet? Vores Børne Akademier kombinerer fornøjelse og læring og udfordrer børn og bedsteforældre til at være kreative og aktive. Nu skal du bare vælge!
Leg og lær

Forkælelse for krop og sind

Du vil i øjeblikket glemme alt omkring dig og bare nyde det. I det pragtfulde og luksuriøse Spa & Wellness center, er det virkelig nemt at slappe af. Om du træder ind i den finske sauna, tyrkiske damp bad eller den infrarøde sauna, vil varmen være behagelig for både krop og sind. Ren afslapning.
Spa & Wellness

Evig sjov og leg

Vi tilbyder masser af sjov leg for alle aldersgrupper. Legepladser, sports arena og en udfordrende trampolinhal: Bounz® Arena. Der er også legeparadiset, Harrewar, der har åbent hver dag året rundt.
For unge og gamle

Green Key

Hof van Saksen er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitets mærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort, og der sikres at kvaliteten af deres ophold er i top. Der gøres også vores for naturen og samfundet.