Events

En årsdag, produkt præsentation, kick-off eller et event? Hof van Saksen har mange forskellige muligheder for at lave et unikt program for grupper op til 3.000 personer. Hos vores all-in-one lokation er alle kombinationer mulig: hobby, middag, fest, sport, team building og overnatning.

Vores Business center med teater og egen lounge giver dig masser af muligheder for events. Den flotte natur på og omkring Hof van Saksen er perfekt til forskellige (aktive) aktiviteter som fodboldgolf, cykle- og vandreture. Hof van Saksen har også egen sø og strand.

Kulinariske oplevelser

Det er umuligt ikke at finde en restaurant på Hof van Saksen som passer til dig og dit selskab. Hof van Saksen har nemlig flere forskellige restauranter. Flere af dem har terrasse og udsigt over søen.

Se alle restauranterne

Afslapning for krop og sind

Er det tid til at slappe fuldstændig af? Besøg vores unikke Spa & Wellness center. Her kan du vælge mellem skønhedsbehandlinger, prøve vores forskellige saunaer, bade og afslapningsområder. Du kan også besøge vores speciel designet pool.
Læs alt om Spa & Wellness centeret

Udendørs aktiviteter

Der er masser af forskellige aktiviteter, som er organiseret af vores Fun & Entertainment team. Det kunne være fodboldgolf, aktiviteter på og rundt om søen eller klatre op i klatretårnet.
Mere om de udendørs aktiviteter

"Custom-made"

Alle events er skræddersyet til dine behov og ønsker: vi vil med glæde informere dig omkring mulighederne på Hof van Saksen, og sammensætte dine ønsker til et perfekt program. Vi vil med glæde hjælpe dig med at få en fantastisk oplevelse til dit event.
Kontakt for flere informationer og booking