Vilde vandrutjsebaner

Hof van Saksen præsenterer stolt: de tre spektakulære vandrutsjebaner er nu åben.

Vælg mellem tre rutsjebaner: den største indendørs vandrutsjebane i verden, den højeste baderings vandrutsjebane i Benelux og den hurtigste indendørs vandrutsjebane.

SALTATO, verdens længste lukkede vandrutsjebane

Vi har bygget en fjerde spændende vandrutsjebane* på Hof van Saksen, der med garanti giver sommerfugle i maven. Den nye vandrutsjebane – Saltato – er verdens længste lukkede rutsjebane til baderinge med ikke mindre end fire tragter, man skal igennem.

Saltato: En rutsjebane for vovehalse
Saltato hele 195 meter lang og vil blive en ekstraordinær oplevelse for vovehalse. I en 2-personers badering glider man frem og tilbage gennem de fire tragter, der hver har en diameter på 5 meter. De spektakulære lyseffekter i rutsjebanen gør turen endnu mere vild.

Regler Saltato (ENG)

BOMBO, verdens største vandrutjsebane til badering

Tag en tur ned af den største vandrutsjebane med dine bedste venner. Del oplevelsen i en kæmpe badering med plads til 4 og oplev frit fald!
Hold godt fast i fritfaldet på 10 meter og skyder i høj hastighed ned gennem en gigantisk tragt. Har du nerver af stål?

Længde: 129.1 meter

Regler Bombo(ENG)

INTENSO, højeste rutsjebane til badering i Benelux

Den største rutsjebane i Benelux. Du kører ned af rutsjebanen i en 2 personers badering. Turen starter i det mørke, og på vejen vil der komme en masse fede lys effekter. En oplevelse, du vil prøve igen og igen

Længde: 187.5 meter
Regler Intenso(ENG)

PRESTO, den stejleste vandrutjsebane i Holland

Er du vild med fart? Så er du nødt til at prøve Hollands hurtigste vandrutsjebane. Vandrutsjebanen kan nå en top fart på 60 km/t. En oplevelse for alle der elsker at få et adrenalin kick! Tag en dyb indånding og hold fast!

Længde: 115 meter
Regler Presto(ENG)

Sikkerhed

Selvfølgelig synes vi, at alle skal have det sjovt på vores spektakulære rutsjebaner. Men din og dine børns sikkerhed er her det vigtigste. Vi håndterer en minimumshøjde på 1,20 meter. Minimumsalderen for at rutsje ned ad Bombo og Presto er 8 år. Der er ingen minimumsalder for at rutsje ned ad Intenso og Saltato. Men børn under 8 år skal altid ledsages af en voksen. Ved sygdom, fysisk handicap eller graviditet er det ikke tilladt at benytte rutsjebanerne. Der er lyseffekter i rutsjebanen.

Alle børn og voksne kan blive bedt om at udføre en 100 meter brystsvømnings-test.
Regler for vandrutjsebanerne

Hyppige spørgsmål

Gæster der er minimum 1.20 meter høj, kan benytte sig af vandrutsjebanerne (anbefales at være minimum 8 år). Kunne du tænke dig at vide mere om denne vandlandet? Tjek de hyppigt spurgte spørgsmål for at se om der allerede er et svar på dit spørgsmål.
Ofte stillede spørgsmål om vandlandetParkoversigt