Gusto, oplev det ægte Italien

En top italiensk middag, det kan vi vores restaurant Gusto. På grund af det atmosfæriske interiør og den lækre duft af italienske specialiteter, kan du straks forestille dig selv i den sydlige europæiske atmosfære. I det åbne køkken tilbereder kokkene retter af højeste kvalitet, de bedste pastaer og pizzaer fra deres egen ovn. Matchende vine og hjemmelavede deserter fuldender den kulinariske oplevelse.

Menu | Børnemenu 
Reserve et bord

Grand Café

Den livlige Grand Café bliver Hof van Saksens kulinariske hjerte og vil være åben for gæster hele dagen. Det menukort er blevet indarbejdet i et inspirerende magasin. Derudover vil der også være forskellige sæsonmenukort. Børn kan, ud over retterne fra børnemenuen, nu også vælge fra voksenmenuen, hvor retterne serveres som børneportioner. Det centrale midtpunkt i Grand Café er trækulsovnen fra Mibrasa, hvor næsten alle retter med fisk, kød og grøntsager tilberedes.

Menu | Børnemenu
Reserve et bord

Selvbetjeningsrestaurant Al Fresco

I Al Fresco selvbetjeningsrestaurant finder du en skiftende menu med friske, sunde retter. Kokken kan godt lide at lave forskellige kød- og fiskeretter ‘live’ for dig ved buffeten. I kombination med et generøst udvalg af forretter og desserter, gør dette din aftensmad til en ægte kulinarisk overraskelse. Denne restaurant er, med en børnebuffet og legeplads, meget velegnet til en hyggelig aften med hele familien. Prisen for vores buffet for 18-årige og ældre er € 39,50 pr. person. Børn i alderen 4 t.o.m. 12 år spiser for € 15,00 og i alderen 13 t.o.m. 17 år for € 24,50. Børn t.o.m. 3 år kan benytte buffeten gratis. Priserne er inkluderer drikkevarer.
Børn t.o.m. 3 år spiser gratis med. Gælder ikke under helligdage.

Morgenmadsbuffet
Få en god start på dagen! Med dette arrangement kan du dagligt nyde en lækker morgenmad med forskellige brød, diverse pålæg, appelsinjuice, kaffe og te. Reserver din morgenmad for € 16,50 pr. pers. pr. dag og for børn (4 t.o.m. 12 år) € 8,50 pr. pers. pr. dag.
Børn t.o.m. 3 år spiser gratis med. Gælder ikke under helligdage.

3-dages morgenmadsarrangement
Du kan også gøre brug af et 3-dages morgenmadsarrangement. Prisen for dette arrangement er € 42 per person for alle personer over 13 år og for børn i alderen 4 t.o.m. 12 år € 21 per barn.
Børn t.o.m. 3 år spiser gratis med. Gælder ikke under helligdage.
Reserve et bord

Rapido snack restaurant

Tag til Rapido for traditionelle snacks men også for milkshakes, is, pastaretter og salater. Rapido serverer også små snacks og forfriskende drinks i Pool baren. Om sommeren kan du side på terrassen ud til søen.

Menu