Arkitektur

Bygningen Havezate er designet af Cor Kalfsbeek og møblereret af interiør designer Piet Boon, som er meget luksuriøs og kvalitetsbevidst. Den flotte have er designet af Piet Oudolf. Der er mange faciliteter som en speciel designet pool, restauranter, Spa & Wellness center og Business centeret - der er noget til alle!

Arkitekt Cor Kalfsbeek

Cor Kalfsbeek er Hof van Saksens arkitekt. Han har designet Saxon bondehusene og hovedbygningen - Havezate. Arkitekturen har en reference til fortiden - det er sådan Kalfsbeek beskriver hans kreationer. Når man ser det på afstand, er det et hav af bondehuse. Når du er iblandt dem, vil du se noget helt andet. Stråtaget er designet med kurvet linjer. Der er Velux vinduer i, hvor stråtaget er skåret til. En Saxon landsby består af store og små bondehuse.

Bondehusene ligger placeret tæt på hinanden, og lige pludselig er der et stort, åbent, grønt område. Privatliv og gæstfrihed er de stærke elementer. Det originale og velstående landhus Havezate, har fået et nutidigt design. Her har Kalfsbeek også lavet en reference til fortiden. Soklen der karakteriserer Havezate udenfor forsætter som en mørk mursten rundt om hele bygningen. Ved siden af bygningen, er der en 'lade'. Det mørke træ og de tre parallelle tagsten får det til at ligne en lade fra middelalderen. Uanset hvad kommer det moderne design og detaljerne til udtryk, når du kommer tæt på.

Interior designer Piet Boon

Piet Boon har designet hele Havezate. Hans interiør designs karakteriseres med at være tidsløs og funktionel. "Selvom det bare er et område af Hof van Saksen, er gennemførelsen fuldstændig detaljeret. Du kan se det, føle det og smage det. Fra Grand Café til den fantastiske indendørs pool -
hele bygningen indikerer stil, uden at være afsides." Han foretrækker at bruge materialer der er rene, ærlige og naturlige, og altid robuste farver. Det er nemt at se, hvorfor hans helt specielle måde at designe på bliver genkendt i hele verden.

Landskabsarkitekt Piet Oudolf

Landskabsarkitekten Piet Oudolf er kendt for Ground Zero i New York og ikke mindst designet af haven hos Havezate. Fire meter høj overdækning, den 36 meter lange sti med alle træerne på række. Nogen går ned langs stien
til hovedbygningen og bliver forbavset over den fantastiske indgang og de landlige omgivelser hos Hof van Saksen. Simpelt - noget man ikke vil gå glip af.