Saunaområdet

Hof van Saksen har en masse sauna faciliteter. Der er forskellige typer af saunaer og imellem dine sauna besøg, kan du nyde en let frokost, snacks og en drink. Her vil din krop og sjæl blive fuldstændig afslappet.

Efter forespørgsel fra vores gæster er der 'badetøjsdag' i vores Spa & Wellness om onsdagen - denne dag er badetøj obligatoriske for alle gæster. På alle andre dage er saunaen badetøjsfri. Brug af badetøfler er obligatorisk på alle dage.

Finsk sauna 60 °C og 90 °C

I den finske sauna vil de opvarmede sten lave en tør eller våd varme, afhængig af om der hældes vand over de varme sten. Denne sauna vil forbedre din blodcirkulation og rense din hud. Varmen åbner dine porer, hvilket gør at dine urenheder bliver fjernet fra din krop. Den finske sauna forbedrer også dit immunforsvar.

Tyrkisk dampbad

Det tyrkiske dampbad sørger for både afslapning og forkælelse. Det tyrkiske dampbad er omkring de 55 °C med en luftfugtighed tæt på de 100%. Varmen og fugten åbner dine porer, hvilket efterlader din hud blød. Varmen og dampen har også en god effekt på luftvejene.

Infrarød sauna 70 °C

De infrarøde stråler er vidunderlig, afslappende og er god for trætte og ømme muskler. De infrarøde stråler er også god til at øge din forbrænding, bekæmpe sygdom og hjælper med at rense din hud. Det kan mindske akne, eksem og appelsinhud.

Koldtvandsbassin

Der er to koldtvandsbassiner, hvor du hurtigt bliver afkølet. Imens din temperatur falder, bliver din blodcirkulation forbedret.  

Fodbad

Før du benytter dig af saunaen, burde du få et dejligt fodbad. Temperaturen vil åbne dine porer, og din blodcirkulation vil blive stimuleret. Når du er ved at være færdig med at benytte saunaerne, kan du bruge fodbadet til at bringe din krop tilbage til en behagelig temperatur.

Spabad

Når du er afkølet efter dit besøg i saunaen, kan du nyde en tur i spabadet. Vandet og boblerne vil gøre dig afslappet.