Information

Hof van Saksen
Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht
Tel. 70 23 20 30
receptie@hofvansaksen.nl
  

Reservationer via
Telefon: +45 70 23 20 30 
Email: receptie@hofvansaksen.nl

Telefon: +45 70 23 20 30

Åben alle dage 8:00-20:00

E-mail: info@landal.dk
Vi besvarer din e-mail inden for 24 timer

I januar måned kan vi kontaktes via telefon fra kl. 10:00 - 18:00 og i februar måned fra kl. 10:00 - 17:00

Adresse & kørselsvejledning til ferieparken Hof van Saksen

Hvor befinder du dig?

Brug din lokation

Kørselsvejledning

Tip
Bliver adressen Borgerderstraat 12 ikke genkendt af dit navigationssystem? Så indtast adressen Borgerderstraat 14.

Parkering
Ved ankomst til ferieparken bedes du parkere din bil på parkeringspladsen. Fra parkeringspladsen kan du gå til vores hovedbygning Havezate, hvor du kan checke ind. Ved receptionen vil du få et nøglekort til din feriebolig og flere informationer omkring ferieparken som åbningstider, priser for udlejning, telefonnumre og aktivitetsprogrammet.
Hvis du er handicappet, og du har et bevilliget parkeringskort, skal du oplyse det til receptionen. Herefter kan du gøre brug af de udpegede parkeringspladser for handicappede.

Bil fri
For at bibeholde den autentiske atmosfære på Saxon farmen er ferieparken bil fri. Derfor bedes du efter check ind at læsse din baggage af ved din feriebolig, og derefter parkere bilen i en af områderne: P1, P2, P3 eller P4.

Elektrisk ladestation
Der er en elektrisk ladestation på parkeringspladsen P1 og "daggasten". Der kan oplades to biler her. Brug af disse ladestationer er kun muligt med en nøgle, som er tilgængelig i receptionen og med betaling af et depositum på € 50,00. Opladning er baseret på tilgængelighed.

Offentlig transport
Du tager toget til Assen station. I Assen tager du bus 24 mod Stadskanaal og stig af ved Nooitgedacht ved busstoppestedet Veldweg. Gå 50 meter tilbage i rundkørslen og drej til venstre ind i Veldweg. Efter ca. 10 minutter kommer du til Hof van Saksen til venstre. For mere information, se: www.9292.nl/en.

Vil du rejse på en afslappende måde til Hof van Saksen?
Køb din e-billet til NS.

Trailer

Hvis du har en trailer, bedes du om at parkere den på en af de almene parkeringspladser P1, P2, P3 og P4.

Hastighed
I ferieparken gælder trafikreglerne. Hele ferieparken betragtes som boligområde. Det forventes, at du kører i langsomt tempo (10 kilometer i timen).

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen kan du tjekke ind ved receptionen fra kl. 12:00. Du har adgang til din feriebolig fra kl. 16:00. For at få en hurtig og problemfri indtjekning vil gerne bede dig om at udfylder oplysninger om dine medrejsende i din “My Hof van Saksen”-konto. Dette kan du gøre på din mobiltelefon, tablet eller pc.

Hvis din afrejse er på en mandag eller fredag, så skal du være ud af din feriebolig senest kl. 10:30.

Ophold Adgang til din feriebolig Afrejse fra din feriebolig
Weekend Mandag fra kl. 16:00  Mandag indtil kl. 10:30
Hverdag Mandag fra kl. 16:00 Fredag indtil kl. 10:30
Uge Fredag fra kl. 16:00 Fredag indtil kl. 10:30
Uge Mandag fra kl. 16.00 Mandag indtil kl. 10:30


Godt at vide

Fleksible ankomstdage
I bestemte perioder kan du ankomme til ferieparken på alle ugens dage. For mere information og booking ring til Contact Centeret på 70 23 20 30.

Receptionens åbningstider
Receptionen har åbent hver dag fra klokken 8:00 til 21:00.
De aktuelle åbningstider for alle faciliteter varierer og kan findes i Hof van Saksen appen.
Bemærk: Du kan checke ind 24 timer i døgnet.

Supermarkedets åbningstider*
Noordermarkt er åben mandag til søndag fra kl. 08:00 til 20:00.*
*Åbningstiderne kan variere i forbindelse med helligdage.

Betalingsmuligheder på ferieparken
Kontant (maksimum til € 200), VISA, Mastercard og American Express. Debitkort fortrækkes.

Internet
Der er gratis Wi-Fi adgang i alle ferieboliger og i hovedbygningerne.

Udlejning
Cykler, mountain bikes, børnecykler og sæder, familiecykler, cykelhjelme, go-karts, trækvogn, kano, robåde, solseng, liggestol og parasoller.

Dyr
Der må maksimum være to kæledyr pr. feriebolig. Der er også ferieboliger, hvor det ikke er tilladt at medbringe dyr. Det er ikke tilladt at medbringe dyr i alle ferieboliger til 24 personer. Pris for hvert enkelt dyr er € 5,75 per nat. Kæledyr er velkommen i entréen hos Havezate og hos Grand Café.

Care
Har du brug for hjælp og omsorg? Hos Hof van Saksen tilbyder vi personlig pleje igennem Zorggroep Drenthe. Du kan kontakte Vegro hulpzorgwinkel, hvis du mangler udstyr.

Børnevenlige ferieboliger
Alle bondehuse på ferieparken har børnesikret kontakter og trappegitter. Alle kontakter i bondehusene er sikret. Trappegitteret i bondehusene er tilegnet til børn til og med tre år

Har du glemt noget?
Mistede du noget? Send os en e-mail til 'Security' hos Hof van Saksen via lost&found@hofvansaksen.nl. Nævn dit navn, telefonnummer, hvad du har mistet, booking-nummer og det husnummer du boede i.

Hundepasning
Gæster på Hof van Saksen kan gøre brug af den professionelle pasningsordning hos dyrepensionatet Nieuwe Dieren. Dyrepensionatet Nieuwe Dieren ligger i Nooitgedacht, under 2 km fra Hof van Saksen.

Priser

De viste priser er en kombination af de priser der bliver vist i vores brochure og dem vi promoverer, og inkluderer sengetøj, opredning, håndklædepakke pr. person, pakke med visestykker, kaffe, the, slutrengøring og strømforbrug.
  • De viste priser gælder kun for nye bookinger;
  • De viste priser inkluderer sengetøj, opredning, håndklædepakke pr. person, pakke med visestykker, kaffe, the, slutrengøring og strømforbrug.
  • Priserne er eksklusiv 'tourist tax' dkr. 9,- pr. pers. pr. nat og præferenceomkostninger dkr. 261;
  • Kampagnepriser (last minutes) kan ikke kombineres med andre rabatter, kampagner, tilbud, all-in pakker eller opsparingsordninger;
  • Landal GreenParks forbeholder sig retten fra tydelige tastefejl;
  • Prisændringer; prisen på bekræftelsen er den bindende.

Gæsteservice

Selvom vores personale gør alt for at dit ophold hos Hof van Saksen, har været fremragende, kan du måske have oplevet noget, der ikke levede op til dine krav. Denne klage skal skrives med det samme og sendes direkte til administrationen på ferieparken, så er der en mulighed for at finde en løsning. 

Hvis du ikke føler, at klagen er tilstrækkeligt løst, så har du muligheden for at afsende klagen senest 1 måned efter afrejse fra ferieparken til:

Landal GreenParks B.V.
Guest Service Department
PO Box 95991
2509 CZ Den Haag - Holland
Nævn dit booking-nummer, navn, adresse, dato for dit ophold, ferieparkens navn og ferieboligens nummer.

Klagen vil blive behandlet med omhu. Hvis dette ikke fører til en løsning, har du muligheden for at få håndteret din klage hos 'Recreation Arbitration Committee' hos The Hague eller fremvis klagen til en sagkyndig retssal, inden maksimum 3 måneder efter afrejse fra ferieparken. Beslutningen fra dette udvalg er bindende.