Pasningsordning hos dyrepensionatet Nieuwe Dieren

Nyd en dejlig ferie sammen med din hund. Hof van Saksen ligger midt i Drenthes smukke natur, hvor du kan vandre og cykle. Eller hvad med et besøg på Drents Museum, Wildlands Adventure Zoo Emmen eller en dag i Assen, Groningen og Emmen? Så er det smart at kunne få hunden passet for en dag.

Det er her, at dyrepensionat Nieuwe Dieren kommer ind i billedet. Reserver en nat på pensionatet i Nooitgedacht, under 2 km fra van Hof van Saksen.

Nyd med ro i sindet en dag på farten, mens din hund nyder en sjov dag med andre hunde i pensionatet. Dyrepensionat Nieuwe Dieren bruger ikke bure og tror på en så naturlig tilgang som muligt. Den eng hvor dyrene leger er godt 600 m² og der er underholdning nok, såsom en sandkasse, svømmebassin og masser af legetøj.

Yderligere information

Prisen er € 17,50 pr. dag og du kan tilmelde dig ved at kontakte dyrepensionatet Nieuwe Dieren på telefon +31-(0)6 27 53 36 76 eller sende en e-mail til nieuwedieren@hetnet.nl.
Du kan finde yderligere information på www.nieuwe-dieren.nl. Dyrepensionatet Nieuwe Dieren tilbyder præcis den service, der passer til dig. Sammen aftaler i tidspunkt for levering og afhentning.

Pasningsordningen er en aftale du indgår med dyrepensionatet Nieuwe Dieren. Hof van Saksen har ikke part i indgåelsen af denne aftale.