Andet

Om Landal GreenParks
 • Historien om Landal GreenParks går tilbage til 1954, da Rabbit Hill feriepark blev overtaget af Nillmij, som senere blev inkorporeret i Aegon. Parken viste sig at være for stor til virksomhedens eget personale, så det blev besluttet, at hytterne også skulle udlejes til tredjeparter. Det fungerede godt, og flere parker blev anskaffet og bygget i Holland. I 1965 begyndte byggeriet på en park i Tyskland.
  Mere om Landal GreenParks historie
 • Landal GreenParks er et Awaze Company. Awaze er den største udbyder af ferieparker og ferieboliger i Europa. Følgende uafhængige mærker er en del af gruppen: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays og Novasol. Virksomheden betjener mere end otte millioner feriegæster om året og tilbyder mere end 110.000 overnatningssteder i 36 lande.
  Mere om Landal GreenParks
Business
 • Ja, selvfølgelig, Landal GreenParks har masser af plads på forskellige parke til erhvervsmæssige formål eller festlige lejligheder af flere dages varighed kombineret med overnatning i komfortable ferieboliger.

  Møder, kurser eller firmafester
  Mange af parkerne har multifunktionelle lokaler i forskellige størrelser til møder og kurser. Og din firmafest vil være i gode hænder hos Landal. Spørg om faciliteter til leje af lokaler, forplejning, festlige og aktive arrangementer og overnatning via Business Line.

  Festarrangementer

  Noget at fejre med hele familien eller sportsklubben? Eller organiserer du en reunion? Gør det til en weekend væk fra hverdagen. Alle kan overnatte, og hvis du har lyst, kan vi sammensætte et sports- eller rekreativt program. Spørg om mulighederne, som Landal GreenParks kan tilbyde.

  Kombinerede kurser, teambuilding og andre arrangementer
  Dit møde eller din uddannelse vil være en stor succes, hvis du kombinerer det eller den med en sportslig udfordring. Spændende udendørs sportsprogrammer eller sjove indendørs sportsbegivenheder – overlad organiseringen til os, og dit arrangement bliver en garanteret succes. Hvad med en overlevelsesweekend, skiløb, et spil golf, gokart kurser, highland games, firehjulstræk, rapelling eller rafting? De sportslige aktiviteter er altid under opsyn af professionelle instruktører.
 • Leder du efter en fleksibel og unik lokation til din firmaudflugt eller til teambuilding? Landal har en række muligheder, alle i hjertet af landdistriktet.
  Mere om firmaudflugter hos Landal GreenParks
Køb/sælg Dagsgæster