Dit privatliv er afgørende
Vi gør vores absolut bedste for at beskytte dine private informationer. Vi anvender cookies af funktionel og analytisk karakter, som er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere korrekt, og at vi kan forbedre den.    Du har selv kontrol over hvilke informationer, du deler med os, og ønsker du en mere personligt tilpasset oplevelse, kan du ændre dine præferencer her.

Alt lige ved hånden på din Landalkonto

  • Alle dine reservationer i én oversigt.
  • Gør din ferie komplet med sjove ekstra tilvalg.
  • Bevar dine favoritter
Opret konto Log ind

Behandling af og sikkerhed i forhold til personoplysninger

Når du foretager en booking med henblik på at bo hos en af vores parker, har vi brug for visse data fra dig. Vi behandler også data i andre tilfælde, fx når vi anmoder om oplysninger, administrerer konkurrencer, og når du besøger vores websites. Dermed bruger vi også tjenester fra tredjepart, som modtager specifikke personoplysninger og behandler disse på vores vegne. Dette sker for eksempel med henblik på at sende brochurer, e-mails eller spørgeskemaundersøgelser til vores gæster. Når du foretager en booking, deles dine data naturligvis med den park, hvor du skal bo.

Nedenfor findes en mere detaljeret beskrivelse af, hvilke data vi behandler, og hvad vi gør med dem:

Kontakt, inspektion, ændring eller udeladelse af data og klager

Efter anmodning vil vi angive, om vi behandler dine personlige data. Derudover kan du under visse omstændigheder anmode, rette, supplere, slette eller blokere disse data, fx hvis de er faktuelt forkerte. Dette kan resultere i, at du ikke længere vil være i stand til at bruge (en del af) vores tjenester.

Du kan kontakte os via Kontakt.

Hvis du har en klage over behandlingen af dine personlige data, kan du også kontakte den relevante offentlige myndighed (den hollandske databeskyttelsesmyndighed).

Lagringsperioder
Vi vil beholde dine personlige data så længe, som det vurderes nødvendigt for at indfri de formål, der er beskrevet i dette dokument. For at følge lovgivningen, kan vi dog blive nødt til at beholde dine data i en længere periode.

Retsgrundlag
Baseret på lovgivning, skal vi angive, hvilket retsgrundlag der anvendes til at behandle dine personlige data. Dette gælder særligt databehandling baseret på 1) en aftale, 2) i forbindelse med en legitim interesse i Landal GreenParks, 3) en tilladelse, der er blevet givet og 4) i forbindelse med en lovbestemt pligt.

Vi bruger primært dine oplysninger i forbindelse med din booking og derfor baseret på en aftale med dig. Din booking vil blive registreret, og vi vil gøre alt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Yderligere kontakt i form af anmeldelser, marketing aktiviteter samt registrering og analyse af dine handlinger vil finde sted i forbindelse med en legitim interesse i Landal GreenParks. Du kan også tilmelde dig et nyhedsbrev. Ved at gøre dette, giver du os tilladelse til at bruge dine data til dette formål. Derudover er vi juridisk forpligtede til at inkludere dine data i blanketten til registrering af overnattende gæster.