Unik og stilet

Leder du efter en speciel lokation for dit næste møde, event eller overnatning? Du vil aldrig glemme dine møder hos Hof van Saksen.

Møder

Hof van Saksen har sit eget Business center, som har et funktionel teater på mere end 260 m2, to store rum, egen Lounge og reception. Der er masser muligheder her. Ferieparken har også møder i bondehusene og i de administrative bondehuse.

Muligheder for møder

Events

En årsdag, produkt præsentation, kick-off eller et event? Hof van Saksen har mange forskellige muligheder for at lave et unikt program for grupper op til 3.000 personer. Hos vores all-in-one lokation er alle kombinationer mulig: hobby, middag, fest, sport, team building og overnatning.

Vores Business center med teater og egen lounge giver dig masser af muligheder for events. Den flotte natur på og rundt om Hof van Saksen er perfekt til forskellige (aktive) aktiviteter som fodboldgolf, cykle- og vandreture. Hof van Saksen har også egen sø og strand.

Alt om vores events

Business overnatning

Det unikke Hof van Saksen er beliggende i hjertet af Drenthe. Ferieparken er tæt på Assen og Groningen, tæt på A28 motorvejen og har mere end 600 Saxon bondehuse, hvor der er plads fra 2 til 24 personer.
Se alle ferieboligerSe alle faciliteter

Uforglemmelige oplevelser

Lige så snart du kører igennem porten til det unikke Hof van Saksen, vil den fantastiske oplevelse starte. Arkitekturen fra de berømte designers, den smukke entré hos Havezate og den fantastiske service. Du vil aldrig glemme denne oplevelse!

Alle faciliteter

  • Et dedikeret Business center. Med mange forskellige muligheder fra 10 til 250 personer samt en lounge og bar. Perfekt til møder!
  • De kulinariske tilbud i restauranterne er altid af højeste standard. De forskellige restauranter tilbyder morgenmad, frokost, middag eller brunch, the, vinsmagning, drinks og snacks. Syv dage i ugen. I bondehusene er der mulighed for madlavningsworkshops og at hyre en privat køkkenchef.
  • Eget Spa & Wellness center; du kan vælge mellem skønhedsbehandlinger og benytte de forskellige saunaer, bade og afslapningsområder.
  • Magnificent natural beauty på og omkring Hof van Saksen er perfekt til at lave forskellige aktiviteter, så som fodboldgolf, golfbaner, water games, cykel- og vandreture.
Se alle faciliteter