Kulinarisk

Friske ingredienser og kærlighed for profession. Nyd nogle lækre retter i en af vores restauranter eller forbered en lækker middag med eller uden Chef de Cuisine.

Mere kulinarisk

Vandplaskeri

Få en dag fyldt med en masse grin og oplevelser i badelandet hos ferieparken med hele familien. Du kan være sporty og svømme baner, slappe af i spabadene, eller prøve  vandrutsjebane Saltato. I løbet af skolernes ferier (Holland, Belgien og Tyskland) er badelandet kun åbent for parkens gæster.

Badeland | Rutsjebaner | Regler

Spa & Wellness

Din krop og sind vil blive fuldstændig afslappet i det smukke Spa & Wellness center. Bliv forkælet med vores forskellige behandlinger, saunaer og pools.

Se alt om Spa & Wellness

Børn

Et ophold til vores feriepark kan gøre ethvert barn glad! Tag i det indendørs lege paradis, Harrewar (1.000 m2), hop hos Bounz® Arena eller slap af hos 'Hang Out'. Vores børne akademier kombinerer leg og læring. Med andre ord, dage fyldt med sjov og ballade!
Alt for børn

Indendørs

På ferieparken er der to meget karakteristiske bygninger, Havezate og De Brink. Her kan du finde ferieparkens faciliteter. De fantastiske restauranter, Spa & Wellness centeret, gavebutik og Noordermarkt (supermarked).  

Alle indendørs faciliteter

Udendørs

Der er også masser at opleve udenfor. Du kan spille minigolf med hele familien på den nye Family Adventure Golf og børnene kan klatre i klatretårnet. Eller de kan deltage i de mange aktiviteter på multisportsbanen. Om sommeren sidder alle gerne ved den rekreative sø. Se det er en rigtig ferie.
Udendørs muligheder

Området

Oplev en af de tre smukke national parker der ligger i nærheden af ferieparken. Golf entusiaster kan vælge mellem fem forskellige golfbaner. Børnene kan få en kæmpe oplevelse i WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Hvis man vil prøve at se naturen fra et andet perspektiv, så tag en tur op i trætoppene.  
Flere tips omkring området