Attraktioner

Hof van Saksen ligger i hjertet af den smukke natur i Drenthe, hvor du kan vandre og cykle. Men der er også mange andre ting at lave i området. Du kan besøge Drents Museum eller gå tilbage i tiden ved Museumdorp Orvelte Museum. Er du mere til shopping? Intet problem - besøg enten Assen, Groningen eller Emmen.

Boomkroonpad (Gangbro blandt træerne)

Drouwen
Tag en tur på gangbroerne langs de højeste træer i Boomkroonpad eller tag børnene med ud og leg i skoven Emmerdennen eller Lorken.
HjemmesideSe ruten her

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Emmen
En gåtur gennem WILDLANDS Adventure Zoo Emmen føles som en tur rundt i verden - du kan møde en masse dyr! En dag ude med hele familien.
HjemmesideSe ruten her

Drents Museum

Assen
Drents Museum har også internationale udstillinger. Drents Museum tilbyder et specielt børnemuseum til børn mellem 6 og 12 år, 'Boordevol Energie'!
HjemmesideSe ruten her

Plopsa indoor

Coevorden
Hos Plopsa Coevorden vil du få en oplevelsesrig aften med familien og vennerne med mere end dens 20 attraktioner. 
HjemmesideSe ruten her

Hunebedcentrum Borger

Borger
Besøg Hunebedcentrum i Borger hos Drentse Hondsrug. Oplev den smukke bygningskonstruktion fra fortiden og oplev, hvordan mennesket levede tilbage i tiden.
HjemmesideSe ruten her

Flere tips

Golfbaner i området

Hof van Saksen har den perfekte base for både nybegyndere og øvet golfspillere. I området er der ikke mindre end frem golfbaner. Er der andre gode grunde til at komme og spille golf i en weekend eller en dag i ugen?
Læs mere om rabatterne

Smag på det lokale

I løbet af dit ophold skal du prøve Drenthes lokale produkter. Smag de forskellige frugter hos Fruitbedrijf Landwinkel Goense eller den økologiske gedeoste fra De Kruidenwei.