Hof van Saksen Adventure: vores game for børn

Tager du snart til Hof van Saksen? Så download vores nye, seje game, og tag på en digital efterforskningstur i naturen på resortet. Tag på ekspedition, indsaml materialer, og byg en træhytte efter fri fantasi. Hvor sejt er det!

  • Byg træhytten efter fri fantasi
  • Se dit værk i udvidet virkelighed
  • Del det via #OpdagLandal og vind
Download gratis vores nyeste app, Hof van Saksen Adventure, i løbet af dit ophold
Du kan gratis downloade den innovative app, Hof van Saksen Adventure, i de velkendte app-butikker til iOS og Android. Hof van Saksen er en del af Landal GreenParks. Du kan spille dette game på dit ophold på Landal GreenParks' mere end 90 ferieparker i ind- og udland. Lige meget om du er i skoven, på stranden eller i bjergene, så er der altid et drømmehus, du kan bygge: en træhytte, et strandhus, en bjerghytte eller en vandvilla.

     
Flere tips & tricks?
I Hof van Saksen Adventure-bogen findes der ekstra tips & tricks til endnu mere sjov og leg. I denne bog finder du en oversigt over alle materialer, eksempler på seje træhytter, en Gylden Mysterie-boks med eksempelvis et gameroom og diskogulv. Og med denne bog kan du også bygge videre på din træhytte efter dit ophold. Hof van Saksen Adventure-bogen kan købes på resortet.