Ofte stillede spørgsmål

Ferieparker generelt
 • Er der wi-fi på parkerne?

  Wi-fi er tilgængeligt på næsten alle vores parker. Under din ophold kan du sende emails, spille spil, chat, surfe på nettet som du plejer. Og ... du kan sende billeder og videoer direkte fra din ferie - online i naturen.

  Selvom der er wi-fi på vores parker, betyder deres skønne beliggenhed midt i naturen, at kapaciteten og signalet kan være svingende.

 • Hvilke parker tillader dyr?

  Et eller to dyr er tilladt på det fleste parker.

 • Er fyrværkeri tilladt på parkerne?

  Nogle parker tillader ikke fyrværkeri

 • Er der aktiviteter på parken?

  Ja, på og omkring ferieparkerne hos Landal GreenParks, er der meget at opleve, både for voksne og børn. Kig den enkelte parks hjemmeside under "Aktiviteter", for at se hvilke aktiviteter den enkelte park tilbyder.

 • Hvad er rygepolitikken på parkerne?

  Det er forbudt at ryge i offentlige rum, såsom restauranter og fællesområder, på alle Landal GreenParks.

  Hos Landal GreenParks Danmark er alle boliger røgfrie. I nogle af de udenlandske parker kan der bookes ferieboliger, hvor rygning er tilladt - når du foretager din reservation, kan du angive, om du foretrækker ryge eller ikke ryge.

Faciliteter
Ferieboliger
 • Er alle boliger røgfrie?

  Alle de danske ferieboliger er røgfrie. Flere af de udenlandske ferieboliger er også røgfrie, men husk at vælg det i booking processen.

 • Hvilke typer ferieboliger findes der?

  På Landal GreenParks kan du nyde præcis den type feriebolig du ønsker: fra meget simpelte til vidunderligt luksuriøse afhængig af hvilken park I vælger.

  Vil du bo i en lejlighed, en hytte eller dit eget sommerhus med privat sauna? Du kan også tage dit telt med og bo på en campingplads. Vi har også hytter i smukke vintersportområder eller storslåede stråtænke gårde. Uanset hvad du vælger, vil du altid være omgivet af smukke natur og kunne nyde de mange faciliteter på parken. Har du planer om tage afsted med et par venner, børnene eller med en hel gruppe? Så har vi også større boliger, hvor I alle kan være sammen.

 • Er der som standard en barneseng og barnestol i boligen?

  I næsten alle parker er der en barneseng og -stol til rådighed, på de danske parker skal de hentes i informationen. Der er dog nogle undtagelser.

 • Jeg er gangbesværet. Er det muligt at parkere ved siden af boligen?

  Dette afhænger af den enkelte park.

 • Hvor kan jeg finde information om indretningen af ferieboligen?

  På hjemmesiden for den enkelte park skal du klikke på overskriften 'ferieboliger' og derefter klikke på den ønskede bolig. Oplysningerne og grundplanen for ferieboligen vil derefter blive vist.