Jeg har et spørgsmål om:

Annullering

Jeg vil gerne annullere min reservation. Hvordan gør jeg det?
Dette kan let gøres via din konto. Log ind og klik på den reservation, du vil annullere. Afhængigt af ankomstdatoen og tidspunktet for reservationen opkræver vi muligvis et gebyr for aflysninger. Omkostningerne ved aflysning er 30% af den samlede rejsesum op til 30 dage før ankomst. Er ankomstdatoen inden for de næste 30 dage? Derefter betaler du 100% af den samlede rejsesum. Har du booket dit ophold for 14 dage eller mindre siden, og din ankomst er ikke inden for 30 dage? Så betaler du ikke afbestillingsomkostninger.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor meget af beløbet får jeg tilbage, hvis jeg afbestiller nu?
Hvis ankomstdatoen ikke ligger inden for 30 dage, når du foretager afbestillingen, så er du berettiget til en (delvis) tilbagebetaling. Baseret på hvor mange dage det er siden, du har booket, bliver det derefter fastlagt, hvor meget af beløbet du får tilbage:
- Afbestiller du inden for 14 dage efter, du har foretaget reservationen, så får du 100 % af beløbet tilbage.
- Afbestiller du senere end 14 dage efter, du har foretaget reservationen, så får du 70 % af beløbet tilbage.

Hvis du foretager en afbestilling af en reservation med en ankomstdato inden for 30 dage, er du desværre ikke berettiget til at få penge tilbage. Du skal så betale 100 % af prisen. 
Var dette svar hjælpsomt?
Hvordan anmelder jeg en skade på min forsikring hos Europ Assistance?
Det kan du nemt gøre online via Europ Assistance's hjemmeside. Opret en konto, udfyld dine personlige oplysninger og tilføj de nødvendige dokumenter. Europ Assistance-personalet vil derefter behandle dit krav.
Anmelde skade Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har mistet min afbestillingsbekræftelse. Kan jeg få den igen?
Inden for 24 timer efter at du har annulleret din booking, sender vi dig en bekræftelse via e-mail. Har du ikke modtaget den, eller har du mistet den? Tjek din junk mail for at være sikker. Hvis ikke, bedes du anmode om afbestillingsbekræftelsen igen via linket nedenfor.
Anmod om afbestillingsbekræftelse igen Var dette svar hjælpsomt?
Inden for hvor mange uger vil jeg få mine penge tilbage efter at have annulleret min booking?
Inden for 4 uger vil beløbet blive refunderet til det kontonummer, du har betalt med.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har betalt for min booking med et gavekort og ønsker at afbestille/ombooke. Hvordan får jeg mine penge tilbage?
Hvis du ombooker til et andet ophold, overføres det beløb, du har brugt fra gavekortet, til dit næste ophold. Hvis du afbestiller dit ophold og har ret til refusion, overføres beløbet automatisk til din bankkonto inden for 4 uger. 

*Ved afbestilling kan vi opkræve et gebyr afhængigt af ankomstdatoen og tidspunktet for reservationen. Indtil 30 dage før ankomst er afbestillingsomkostningerne 30% af den samlede rejsesum. Falder ankomstdatoen inden for de næste 30 dage? Så betaler du 100% af den samlede pris. Har du booket dit ophold for 14 dage siden eller mindre, og er din ankomstdato ikke inden for 30 dage? Så skal du ikke betale et afbestillingsgebyr.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.