Jeg har et spørgsmål om:

Godt at vide

Hvor kan jeg finde vilkår og betingelser?
Du finder vores generelle vilkår og betingelser via linket nedenfor. Du vil blive omdirigeret til Landal GreenParks' hjemmeside her.
Var dette svar hjælpsomt?
Kan jeg tegne en rejse- og/eller afbestillingsforsikring gennem jer?
Ja, det er muligt. Vi tilbyder rejse- og afbestillingsforsikring i samarbejde med Europ Assistance.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor gammel skal jeg være for at reservere?
Vi tager kun imod bookinger fra personer på 18 år eller derover. Bookinger foretaget af personer under 18 år er derfor ikke gyldige. Vi forbeholder os ret til at afvise ikke-standardiserede bookinger, især grupper, eller at pålægge særlige betingelser uden at give en begrundelse.

Hof van Saksen er et unikt familieresort på landet i Drenthe. I forbindelse med bevarelsen af dets fredelige og familiære karakter er feriestedet ikke egnet til grupper af unge op til 25 år, og der gælder strenge husregler. Før dit ophold kan vi bede om et depositum, der ikke overstiger det samlede beløb for din reservation pr. indkvartering.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvad er inkluderet i lejen, og hvad er ikke?
Inkluderet i lejen:
- El, gas og varme
- En barneseng og høj stol  
- Adgang til swimmingpool
- Forskellige aktiviteter (tjek Hof van Saksen-appen for mere information)
- MOMS
- Rengøringsomkostninger
- Sengelinned pr. person og børnesengelinned
- Servicepakke
- Kaffe- og tepakke
- Slutrengøring

Obligatoriske ekstra omkostninger:
- Reservationsgebyr
- Turistskat pr. person, pr. nat
- Medbringer du kæledyr? Der opkræves pr. kæledyr. Tjek med dit overnatningssted, om du kan medbringe et kæledyr.

Under 'Bookingoplysninger' i din konto kan du finde flere oplysninger om den nøjagtige prisstruktur for din bookede ferie. Her kan du se beløbene og den beregnede momsprocent.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Hvilken slags indkvartering kan jeg vælge mellem, når jeg bor på jeres resort?
Vi har mange forskellige typer indkvartering. Vælg vores ekstra luksuriøse wellness-gård med lækkert udendørs boblebad eller vores særlige gårde til ophold med børn eller babyer. Tjek vores forskellige typer af indkvartering. Hvad vil du gå efter?
Var dette svar hjælpsomt?

Flere indkvarteringer

Jeg vil gerne booke flere overnatningssteder på én gang, skal jeg så betale dobbelt bookinggebyr?
Nej, du betaler kun et enkelt reservationsgebyr. Det gør en forskel!
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor mange overnatningssteder kan jeg booke på én gang?
Du kan booke op til fire indkvarteringer ad gangen via vores hjemmeside. Hvis du vil booke op til ni indkvarteringsenheder, skal du kontakte kontaktcentret via +31-(0)592 24 59 59. Vil du gerne booke mere end ni indkvarteringer? Så kontakt vores Business Line-afdeling via .
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har booket flere indkvarteringer på én gang, ligger de tæt på hinanden?
Det kan vi desværre ikke garantere. Vi råder dig til at vælge et husnummer til hver bolig mod en engangsbetaling (€50). På den måde kan du være sikker på, at indkvarteringen ligger tæt på hinanden.
Var dette svar hjælpsomt?

Til orientering

Hvornår og hvordan modtager jeg min bookingbekræftelse?
Du vil modtage en bookingbekræftelse fra os på e-mail inden for en time. Tjek din spam mail for at være sikker. Har du ikke modtaget bekræftelsen, eller har du mistet den? Så kontakt vores kontaktcenter. Så sender vi den til dig igen.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg har mistet min bookingbekræftelse. Hvad skal jeg gøre?
Du vil modtage en bekræftelsesmail fra os inden for en time efter din booking. Har du ikke modtaget den, eller har du mistet den? Sørg for, at den ikke ligger i din spam mail-mappe.

Er det ikke tilfældet?
Udfyld dine oplysninger via linket nedenfor, så sender vi bekræftelsen på e-mail igen. Du kan også se din booking direkte online på din konto.
Anmod om en ny bekræftelse Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg finde fakturaen for min booking?
Du finder fakturaen i den bookingbekræftelse, du har modtaget fra os via e-mail.
Var dette svar hjælpsomt?

Præferencer, specielle ønsker

Kan jeg booke et ophold med en anden ankomstdag?
På resortet kan du ankomme på mandage eller fredage. I ferier tilbyder vi nogle gange andre ankomstdage.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg ønsker kun at blive 1 nat, er det muligt?
På Hof van Saksen er ankomst- og afrejsedage mandag og fredag. Det er derfor ikke muligt at booke 1 eller 2 nætter. Du kan booke hos os fra fredag til mandag. Det giver i alt 3 nætter. Det er selvfølgelig altid muligt at ankomme senere eller tjekke ud tidligere under dit ophold.
Var dette svar hjælpsomt?
Er Hof van Saksen fri for fyrværkeri?
Var dette svar hjælpsomt?
Har I børnevenlig indkvartering?
Ja, bestemt! På alle gårde finder du børnesikrede stikkontakter og et trappegitter. Alle stikkontakter er sikret indefra. Trappegitteret på gårdene er designet til børn op til 3 år og opfylder den europæiske standard EN 1930. Der er tænkt på alt i vores særlige "børnegårde": legetøj, et børnebord med børnestole og et legerum/soveværelse med køjesenge. Til babyer er der en særlig 'Newborn Farm'. Her er der tænkt på alt, så du ikke behøver at medbringe så meget selv. Vælg et babyværelse med hængevugge, kravlegård, puslebord, babyalarm og endda en flaskevarmer.
Var dette svar hjælpsomt?
Er Hof van Saksen røgfri?
Alle vores boliger er røgfrie. Rygning er heller ikke tilladt på terrasserne ved vores cateringfaciliteter. Rygning er kun tilladt ved rygepælene. De findes ved 'Havezate', hvor du finder receptionen, swimmingpoolen og restauranterne. Og ved 'Brink' finder du også rygepæle. Det er her, du blandt andet finder den indendørs legeplads og bowlingbanen.
Var dette svar hjælpsomt?

Kæledyr

Må jeg tage mit kæledyr med?
Dejligt, at du gerne vil have dit kæledyr med! Det er selvfølgelig muligt. Så kan I nyde en ferie sammen. På forskellige overnatningssteder er det tilladt at medbringe op til 2 kæledyr. Når du søger efter en bolig, kan du angive, hvor mange kæledyr du vil have med på ferie. Du vil så se de boliger, der er ledige på den dato, du har angivet. Vi tilføjer automatisk dine kæledyr (og rejsende) til din booking og justerer prisen i overensstemmelse hermed.

Godt at vide:
- Firbenede venner er velkomne i receptionen og Grand Cafe i Havezate.
- Lad dem løbe frit på den særlige hundelegeplads, eller luk dem ud på hundeluftningsstriberne, hvor du finder lorteposer og skraldespande. Disse er angivet på vores resortkort. 
- Hunde må gerne svømme i de små damme. Hunde er ikke velkomne i den rekreative sø eller på stranden.
- Sørg for, at din hund er i snor på hele feriestedet. Lad den ikke løbe løs på engen nær parkeringspladserne P2 og P3. Det skræmmer de (drægtige) får.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg er allergisk over for dyr, kan jeg booke kæledyrsfri indkvartering?
Ja, det kan du godt. Når du søger efter et overnatningssted eller en park, kan du angive i filteret 'Særlige overnatningssteder', at du leder efter kæledyrsfri indkvartering. Du vil så se de overnatningssteder/parker, der er ledige på den dato, du har angivet. Når du har fundet en passende indkvartering og dato, skal du vælge den gratis præference: kæledyrsfri i reservationssystemet.

Indkvartering, hvor kæledyr ikke er tilladt:
Indkvartering 2C, 2EL (love2stay), 4CN (Newborn), 4CK (Children's farm), 4ELW (Wellness farm), 6B1, 8LT, 18C og 24C er kæledyrsfrie.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.