Må jeg tage mit kæledyr med?
Dejligt, at du gerne vil have dit kæledyr med! Det er selvfølgelig muligt. Så kan I nyde en ferie sammen. På forskellige overnatningssteder er det tilladt at medbringe op til 2 kæledyr. Når du søger efter en bolig, kan du angive, hvor mange kæledyr du vil have med på ferie. Du vil så se de boliger, der er ledige på den dato, du har angivet. Vi tilføjer automatisk dine kæledyr (og rejsende) til din booking og justerer prisen i overensstemmelse hermed.

Godt at vide:
- Firbenede venner er velkomne i receptionen og Grand Cafe i Havezate.
- Lad dem løbe frit på den særlige hundelegeplads, eller luk dem ud på hundeluftningsstriberne, hvor du finder lorteposer og skraldespande. Disse er angivet på vores resortkort. 
- Hunde må gerne svømme i de små damme. Hunde er ikke velkomne i den rekreative sø eller på stranden.
- Sørg for, at din hund er i snor på hele feriestedet. Lad den ikke løbe løs på engen nær parkeringspladserne P2 og P3. Det skræmmer de (drægtige) får.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg er allergisk over for dyr, kan jeg booke kæledyrsfri indkvartering?
Ja, det kan du godt. Når du søger efter et overnatningssted eller en park, kan du angive i filteret 'Særlige overnatningssteder', at du leder efter kæledyrsfri indkvartering. Du vil så se de overnatningssteder/parker, der er ledige på den dato, du har angivet. Når du har fundet en passende indkvartering og dato, skal du vælge den gratis præference: kæledyrsfri i reservationssystemet.

Indkvartering, hvor kæledyr ikke er tilladt:
Indkvartering 2C, 2EL (love2stay), 4CN (Newborn), 4CK (Children's farm), 4ELW (Wellness farm), 6B1, 8LT, 18C og 24C er kæledyrsfrie.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.