Hvor kan jeg finde husnummeret på min reserverede bolig?
Ved ankomsten til feriestedet vil husnummeret blive oplyst. Vil du gerne kende husnummeret inden da? Det kan du sagtens! Det foreløbige husnummer for din bolig kan findes i appen og på din konto fra 1 uge før ankomst.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg finde information om indretningen af ferieboligen?
Den nemmeste måde at finde detaljer om faciliteten er via din konto. Klik på bookingen, øverst på siden finder du knappen 'Min bolig'. Eller kig i Hof van Saksen-appen, her finder du din bolig under 'Bookingoplysninger' og derefter 'Min bolig'.
Var dette svar hjælpsomt?
Er der opvaskemiddel, toiletpapir og kaffe i ferieboligen?
Når du ankommer til boligen, er der som standard et sæt håndklæder og viskestykker, toiletpapir og en servicepakke. Den indeholder en lille flaske opvaskemiddel, svamp, affaldspose, karklud og opvasketabletter. Har brug for andet kan du købe ind på Noordermarkt. Indkvarteringen inkluderer også en kaffe- og tepakke (Nespresso-kopper, teposer, mælk og sukker).
Var dette svar hjælpsomt?
Er der håndklæder til rådighed i boligen?
Du behøver ikke at medbringe håndklæder, der er 2 håndklæder pr. person, der venter på dig i boligen. Vil du gerne bestille ekstra håndklæder? Det kan du gøre under 'ekstra' på din konto. Denne pakke består af 2 store luksushåndklæder (140x70cm).
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor mange personer kan jeg bo sammen med?
Beskrivelsen af boligen angiver, hvor mange personer den kan rumme. Dette antal svarer til det antal senge, der er til rådighed. På grund af sikkerhedsbestemmelser er det ikke muligt at bo med flere personer. Ingen ekstra senge/camper senge/luftmadrasser kan placeres i boligen. Et barn under 3 år accepteres dog som en ekstra person (medmindre andet er angivet). Barnet kan så sove i en barneseng. Kun ét barn er tilladt i en barneseng pr. bolig (medmindre andet er angivet).
Var dette svar hjælpsomt?
Er der sengelinned til rådighed i boligen?
Ja, der er sengelinned i boligen, og sengene er redt til dig ved ankomsten. Se, det er en rigtig ferie!
Var dette svar hjælpsomt?
Hvad menes der med sengelinned til børn?
Hvis du har angivet, at du ønsker at bruge en barneseng, sørger vi for sengetøj til barnesengen. For eksempel sørger vi for, at madrassen i børnesengen er dækket rent med et underlaken, som sidder helt under madrassen. Pakken indeholder også et børnetæppe (tæppe inkl. fastgjort lagen), som du kan bruge. Du kan selvfølgelig også medbringe dit eget tæppe eller sovepose til babyen. Børnesengelinned er dog obligatorisk, så der er altid et lagen til stede af hygiejnemæssige årsager. Bemærk venligst, at der også er et gebyr for børnenes sengelinned.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvad menes der egentlig med en barneseng?
En barneseng er en seng, der måler 1,20 x 0,60 m og er egnet til småbørn (egnet til børn op til 3 år). Det kan være en campingseng eller en tremmeseng i træ. Du kan se, hvilken slags børneseng der er tilgængelig pr. indkvartering. Børn på 3 år og derover sover i en enkeltseng. Når du booker, bedes du angive, om du ønsker at bruge en børneseng, så sørger vi for sengetøj til børnene. Bemærk venligst, at der også er et gebyr for børnesengelinned. 

Bemærk venligst, at Newborn (4CEN) og 4-sengs babyseng (4CK) har en træseng som standard.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.