Jeg har et spørgsmål om:

Om boligen

Er kæledyr tilladt i boligen?
Dejligt, at du gerne vil have dit kæledyr med! Det er selvfølgelig muligt, så I kan nyde ferien sammen. Godt at vide:
- Firbenede venner er velkomne i receptionen og Grand Cafe i Havezate.
- Lad dem løbe frit på den særlige hundelegeplads, eller luk dem ud på hundeluftningsstriberne, hvor du finder hundeposer og skraldespande. Disse er angivet på vores resortkort. 
- Hunde må gerne svømme i de små damme, men er ikke velkomne i den rekreative sø eller på stranden.
- Sørg for, at din hund er i snor på hele feriestedet. Lad den ikke løbe løs på engen nær parkeringspladserne P2 og P3. Det skræmmer de (drægtige) får.
Var dette svar hjælpsomt?
Jeg vil gerne modtage gæster under mit ophold. Er det muligt?
Hyggeligt! Hvis dine gæster ikke skal overnatte, behøver du ikke at give os besked. Vil de overnatte? Det kan de godt. I så fald betaler du sengelinned og turistskat pr. person. Gå ind på din konto, og tilføj din rejseledsager til 'min rejsegruppe'. Der kan du vælge at tilføje en ekstra rejseledsager for hele opholdet eller for en del af opholdet. Vælg ankomst- og afrejsedato for din gæst, og tilføj dem til din rejsegruppe.
Var dette svar hjælpsomt?
Kan vi parkere ved indkvarteringen?
Vi er et car-low resort, hvilket betyder, at biler kun er tilladt på resortet på ankomst- og afrejsedagene. På den måde kan atmosfæren og ægtheden på vores saksiske gårde opleves fuldt ud! Du kan af- og pålæsse dine ejendele til/fra bilen. Derefter parkere du din bil på de centrale parkeringspladser P1, P2 eller P3. Er du handicappet, så giv venligst receptionen besked. Så kan du bruge parkeringspladserne for handicappede. Hvis du bor i en bolig af typen 4B, 6B1 eller 6B2, kan du parkere ved boligen.
Var dette svar hjælpsomt?
Der er en (teknisk) fejl i min bolig. Hvad skal jeg gøre?
Hvor er det ærgerligt, at du oplevede gener under dit ophold. Hvis du opdager en forstyrrelse, er du velkommen til at komme forbi receptionen. Vi vil sørge for, at fejlen bliver løst så hurtigt som muligt. Er receptionen lukket? I hastetilfælde kan du ringe til en medarbejder via dette telefonnummer +31 (0)592 24 59 50.
Var dette svar hjælpsomt?
Må jeg grille ved min bolig?
Du må gerne grille under dit ophold. Vær opmærksom på, at du ikke må stå under stråtaget, men ude på terrassen,  for at mindske risikoen for brand. Om sommeren kan der være langvarig tørke på feriestedet, i så fald er det ikke tilladt at grille. Er du i tvivl? Så spørg i receptionen ved ankomst til feriestedet.

Vær opmærksom på, at kullene ikke må smides i den underjordiske container bagefter, medmindre de er helt udbrændte. Så lad grillen stå i lang tid, før du rydder op efter den.
Var dette svar hjælpsomt?

På ferieparken

Er der en babysitterservice til børn?
Ja, på feriestedet har vi vores egen børnepasning, der drives af den professionelle børnepasningstjeneste Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. Det er et lille og fleksibelt børnepasningscenter i Grolloo. Fordelen er, at børnene simpelthen bor på Hof van Saksen. Så kan I spise en god middag sammen eller slappe af i Spa & Wellness. Det er også muligt at booke en babysitter om aftenen, og i så fald kommer babysitteren til jeres bolig.
Var dette svar hjælpsomt?
Vil du vide mere om generelle praktiske oplysninger? Var dette svar hjælpsomt?

Aktiviteter

Hvor lang tid i forvejen kan jeg reservere faciliteter eller aktiviteter?
Hver dag er der aktiviteter for store og små. Vidste du, at alle aktiviteter og faciliteter nemt kan bookes via Hof van Saksen-appen? Tjek aktivitetsprogrammet i appen, og bliv inspireret. Godt at vide: 

Bowlingbane: 3 dage i forvejen  
Restauranter: 2 uger i forvejen  
Aktiviteter: 2 dage i forvejen
Spa & Wellness: hele året rundt
Var dette svar hjælpsomt?
Er der aktiviteter for børn på feriestedet?
Hver dag er der aktiviteter for store og små. Se aktivitetsprogrammet i Hof van Saksen-appen, og bliv inspireret. 

Godt at vide: Du kan booke weekendaktiviteter fra fredag kl. 12.00 og midtugeaktiviteter fra mandag kl. 12.00. Aktiviteterne kan bookes op til to dage i forvejen.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Er det muligt at leje en cykel på feriestedet?
Ja, det er muligt! Feriestedet har en cykeludlejning med et bredt udvalg af cykler. Cykeludlejningen er åben hver dag. I Hof van Saksen-appen finder du åbningstiderne, og du kan reservere en cykel direkte.
 
Var dette svar hjælpsomt?
Indtil hvornår er min cykelreservation gyldig?
Vi reserverer cyklen på afhentningsdagen indtil senest kl. 10.30. Du kan finde afhentningstidspunktet i appen. Afhenter du ikke dine reserverede cykler inden da? Så gør vi cyklerne tilgængelige igen til udlejning til andre gæster.
Var dette svar hjælpsomt?
Hvor kan jeg afhente min(e) reserverede cykel(r)?
Dette kan gøres ved cykeludlejningsdisken. Cykeludlejningen ligger i Brink, tjek resortkortet for den nøjagtige placering.
Var dette svar hjælpsomt?

Fandt du ikke det, du søgte?

Gå til Spørgsmål & Kontakt, og søg under et andet emne, eller kontakt vores kontaktcenter.