Sikker opførsel

For sikkerhedens skyld kræver vi, at du har en bestemt opførsel i vandrutsjebanerne. Det er ikke tilladt at rutsje nogle andre veje end den vej, der er indikerert på instruktionstavlerne. Du må ikke have legetøj eller oppustelige ting med, når du rutsjer. Baderingen skal kunne holdes ved med to hænder. Hvis du benytter vandrutsjebanerne mange gange, kan dit badetøj blive slidt.

Alle børn og voksne kan blive bedt om at udføre en 100 meter brystsvømnings-test.

Generelle regler for rutsjebanerne (ENG)

Bombo 
Det er obligatorisk at benytte en badering, hvor der minimum må være 2 og maksimum 4 personer pr. badering. Fordel vægten lige. Hold godt fast i løbet af turen. Der må ikke være mere end 3 voksne pr. badering. Den maksimumme vægt pr. badering er 320 kg. Minimumshøjden for at rutsje er 120 cm.

Bombo sikkerhedsinstruktioner (ENG)

Presto

Læg på ryggen med dine fødder først. Armene krydset, næverne knuget mod skulderne og krydset fødder. Minimumshøjden for at rutsje er 120 cm.Presto sikkerhedsinstruktioner (ENG)

Intenso

Det er obligatorisk at benytte en badering. 1 eller 2 personer pr. badering. Minimumshøjden for at rutsje er 120 cm. Børn under 8 år skal altid ledsages af en voksen. Børn uden svømmekort kan altid rutsje, når de er ledsaget af en voksen og har badevinger eller svømmebælte på.

Intenso sikkerhedsinstruktioner (ENG)

Saltato
Det er påkrævet at bruge en badering. 1 eller 2 personer per badering. Minimumshøjden for at rutsje er 120 cm. Børn under 8 år skal altid ledsages af en voksen. Børn uden svømmekort kan altid rutsje, når de er ledsaget af en voksen og har badevinger eller svømmebælte på.

Saltato  Sikkerhedsinstruktioner (ENG)

Instruktionerne fra vores personale skal følges.

Instruktioner fra vores personale

Sammen med de følgende regler ovenover, er det altid vigtigt, at være opmærksom på de instruktioner vores personale giver. De er opmærksomme på alle sikkerhedsregler, og kan forhindre de farlige situationer.
Ofte stillede spørgsmål (ENG)
Vores personale er til stede i toppen af tårnet ved indgangen til rutsjebanerne og ved bunden tæt på udgangen af rutsjebanerne. Der er også overvågning i vandrutsjebanerne, så vores ansatte kan overvåge situationerne.