Sikker glideposition

Af hensyn til din sikkerhed bruger vi foreskrevne rutsjestillinger til alle rutsjebaner. Det er ikke tilladt at indtage en anden rutsjestilling end den, der er angivet på informationstavlerne. Det er ikke tilladt at bruge andre hjælpemidler, når man rutsjer. Bæltet skal holdes med begge hænder. Det kan slide på badetøjet at rutsje. Under alle omstændigheder er instruktionerne fra vores personale afgørende.

Generelle regler for vandrutsjebaner

Bombo
Brug af et band er obligatorisk, med mindst 2 og højst 4 personer pr. band. Fordel vægten jævnt, sid med benene indad. Hold godt fast med to hænder under turen. 
Bemærk: Maksimalt 3 voksne pr. bånd, dette er på grund af den maksimale vægt på 320 kg. Minimumsalderen for at rutsje er 8 år. Minimumshøjden for at rutsje er 1,20 m, og børn skal have mindst et A-diplom, kunne svømme 100 meter (B), have trin 5 (UK) for at kunne rutsje ned ad Bombo.

>
Sikkerhedsinstruktioner Bombo


Presto
Liggende på ryggen med fødderne først. Med armene krydset mod skuldrene, anklerne krydset og hagen på brystet. Minimumsalderen for at rutsje er 8 år. Minimumshøjden for at rutsje er 1,20 m, og børn skal have mindst et A-diplom, kunne svømme 100 meter (B), have trin 5 (UK) for at rutsje.


Presto Sikkerhedsinstruktioner

Intenso
Der skal bruges en badering med 1 eller 2 personer pr. ring. Hvis et barn efter vores mening er for let, skal de være to i baderingen. Minimumshøjde for at rutsje er 120 cm. Børn under 8 år skal altid rutsje under opsyn af en voksen.

Intenso sikkerhedsinstruktioner

Saltato
Der skal bruges en badering med 1 eller 2 personer pr. ring. Hvis et barn efter vores mening er for let, skal de være to i baderingen. Minimumshøjde for at rutsje er 120 cm. Børn under 8 år skal altid rutsje under opsyn af en voksen. Børn under 8 år skal altid rutsje under opsyn af en voksen.

Sikkerhedsinstruktioner Saltato

Subito
Brug af badering er obligatorisk med 1 eller 2 personer pr. ring. Minimumshøjde for at rutsje er 120 cm. Børn under 8 år skal altid rutsje under opsyn af en voksen. Børn uden svømmediplom skal altid rutsje under opsyn af en voksen og bære svømmevinger.

Subito sikkerhedsinstruktioner

Instruktioner fra vores personale

Sammen med reglerne ovenover, er det altid vigtigt, at være opmærksom på de instruktioner vores personale giver. De er opmærksomme på alle sikkerhedsregler, og kan forhindre en eventuel farlig situation.
Ofte stillede spørgsmål (ENG)
Vores personale er til stede i toppen af tårnet ved indgangen til rutsjebanerne og ved bunden tæt på udgangen fra rutsjebanerne. Der er også overvågning i vandrutsjebanerne, så vores ansatte hele tiden kan holde øje med de forskellige rutsjebaner.