Leg og lær: Børne Akademierne
Byg din egen drømme hytte hos Byggeri Akademiet eller design 'haute couture' hos Mode Akademiet. Og hvem laver den lækreste pizza i Madlavnings Akademiet? Vores Børne Akademier kombinerer leg, læring og udfordrer unge og gamle til at være kreative og aktive. Nu skal du bare vælge!

Øvrige informationer omkring sted, tid og priser for Børne Akademierne kan findes i Hof van Saksen App fra 'Velkommen mappen', som du fik ved ankomst.
HSN Belevingsfotografie juni 2018
Arkæologi Akademi
Find skatte fra fortiden ved den arkæologiske udgravning. Noter dine opdagelser og vis dem frem i det Arkæologiske Museum. Alder: fra 5 år.

Om vinteren vil dette akademi være begrænset på grund af vejret
Belevingsfotografie HSN zomer 2018
Adventure Akademiet
Hos Adventure Akademiet er du sikker på at opleve spændende og udfordrende ting. Tør du krydse søen på en flåde, du selv har bygget? Alder: fra 6 år.
HSN Craft Academy
Bygge Akademiet
Kunne du tænke dig at bygge din drømme hytte? Det kan du her! Tag sikkerhedshjelmen på, værktøjskassen i hånden og lidt hjælp fra 'sjakformanden', mor og far. Mens vi bygger hytter, laver vi et lejrbål, hvor vi hyggesnakker med hinanden om vores byggeoplevelser.

Alder: fra 6 år.
HSN Belevingsfotografie februari 2019
Madlavnings Akademiet
Den store bagedyst på Hof van Saksen! Hvad skal der laves i Madlavningsakademiet i dag? Bliver det pizza, kager eller noget andet lækkert? Vil du også være med i køkkenet som et ægte spirende kokketalent?

Alder: fra 6 år.
HSN Belevingsfotografie juni 2018
Håndværk Akademiet
Legeparadiset Harrewar har et specielt rum til Håndværker Akademiet. Håndværker Akademiet er for børn, der vil have en pause fra den vilde leg. Vær sammen med de andre børn og lav de flotteste kreationer med papir, maling og blyanter.

Alder: fra 3 år.
HSN Belevingsfotografie februari 2019
Fashion Akademiet
Med de nyeste materialer kan unge kunstnere bruge deres kreativitet på symaskinerne hos Fashion Akademiet. Lav din egen bamse, et cover til din telefon eller en superflot taske.

Alder: fra 10 år.
Belevingsfotografie HSN zomer 2018
Natur Akademiet
Tag ud og studere naturen! Du vil finde ud af en masse, når du tager en vogn fyldt med mikroskoper, stetoskoper, vandtermometre, insektglas, net, tragt og målingsglas med dig. Det vil gøre det muligt for dig at studere naturen i skoven og langs vandet. Bliv klogere på vand lopper, insekter og spor fra svampe.

Alder: fra 7 år.

Om vinteren vil dette akademi være begrænset på grund af vejret
Belevingsfotografie HSN zomer 2018
Sports Akademiet
Sports Akademiet er et ren paradis, for alle der elsker sport. Du kan spille hockey, basketball eller andre aktiviteter i sportshallen. Fodboldspillerne spiller en god kamp.

Alder: fra 5 år.
HSN belevingsfotografie winter 2019
Teknologi Akademiet
Hos Teknologi Akademiet er der masser plads til kreativitet. Vi bruger primært faste materialer, som træ, metal, søm, hammer, boremaskiner og save. Fra at bygge både til at lave musik kasser. Med vores konstruktionspakke og lidt hjælp fra mor og far, kan du lave alt.

Alder: fra 8 år.
HSN Belevingsfotografie juni 2018
Jernbane Akademiet
Jernbane Akademiet hos Hof vanSaksen er nu åben. Et akademi hvor børn kan bygge tunneller, broer og bakker til jernbanen sammen med mor og far. Der er garanteret sjov leg for alle fremtidens maskinarbejdere.

Alder: fra 3 år.