For børn fra 6 uger
Kvalificeret personale
Børnepasning i dit eget feriehus
Som gæst i Hof van Saksen resort kan du drage fordel af den professionelle børnepasning, der tilbydes af Børnecenteret "Bij Ot & Sien". Det engagerede personale har alle et SPW3- eller 4-diplom (kan sammenlignes med en pædagogisk uddannelse i Tyskland). Personalet i "Bij Ot & Sien" har også et certifikat for god opførsel.

En stor fordel ved børnepasningen er, at den foregår i din egen bolig på feriestedet. Det betyder, at børnene kan blive på feriestedet. Prisen er € 27,50 (inkl. moms) pr. time.
Book din børnepasning

Har du brug for børnepasning? Så kontakt børnepasningen hos "Bij Ot & Sien" via +31-(0)592 50 14 18, +31-(0)6 53 72 96 30 eller via e-mail på info@bijotensien.nl.

Ønsker du at booke pasning til mere end 4 børn, bedes du kontakte vuggestuen telefonisk og spørge om mulighederne.

For at få passet jeres børn indgår I en aftale med vuggestuen Bij Ot & Sien. Resort Hof van Saksen er ikke involveret. Vuggestuen Bij Ot & Sien er HKZ ISO 9001 kvalificeret.

 

Læs mere
Priser og tilgængelighed
HSN Belevingsfotografie juni 2018
Bondegård til børn
Vores børnegård tilbyder al komfort til din familieferie og er helt gearet til dine børns sjove leg. Der er masser af legetøj, børnemøbler og sikkerhedsforanstaltninger som børnesikrede stikkontakter og trappegitre. Så din familieferie med børn vil blive husket i lang tid fremover.