Privat køkkenchef i dit bondehus

En privat middag i dit bondehus (kun type 12CE) uden at have brugt flere timer i køkkenet, kan arrangeres på ferieparken. Vores private køkkenchef vil med glæde lave mad til dig, lave alt arbejdet for dig, så det eneste du skal, er at nyde et vidunderlidt måltid. Der er tre muligheder:

Bemærk venligst, at den private kok ikke er en del af opholdet og kan bookes afhængigt af tilgængelighed. 

3 retters menu

Du vil modtage en 3 retters menu, som din private køkkenchef vil lave til dig i dit bondehus. Den 3 retters menu koster € 49.50 pr. person og prisen for 4 retters menuen er € 59 pr. person. Prisen for privatkokken er et engangsbeløb på € 140.

Det er også muligt at hyre en tjener. Prisen for en tjener er også et engangsbeløb på € 140. Denne tjener kan dække bordet for dig og servere alle retter. Du kan købe en matchende vin pakke fra € 19.50 pr. person.

Menu découverte

Giv din private køkkenchef en hånd med forberedelserne til en lækker 3 retters menu i dit bondehus. 3 retters menuen koster € 49.50 pr. person. Catering omkostningerne for hver type er et engangsbeløb på € 140. For denne menu er det ikke muligt at vælge retterne selv. Lad os vide på forhånd hvis der er nogle diæt forbehold, vi skal være opmærksomme på.

Eksempel: 4 personer x € 49.50 + € 140 = minimum pris € 338

Buffet

Bor du i et 8 personers bondehus eller større, og ønsker du at nyde en aflsappende buffet i dit bondehus? Det kan vi hjælpe med! Buffeten i dit bondehus koster € 35 pr. person + leveringsomkostningerne. Catering omkostningerne for hver type er et engangsbeløb på € 140.

Eksempel: 8 personer x € 35 + € 140= € 420

Buffetten kan bookes fra 8 til maksimum 24 personer. Maksimummet er baseret, på hvilket bondehus du har.

Booking og flere informationer

Book et måltid til dit bondehus mindst tre uger før du ankommer ved at ringe +31-(0)592 24 59 55 eller sales@hofvansaksen.nl.*

Du kan naturligvis høre om mulighederne uden nogen forpligtelser.

*Bemærk venligst, at den private kok ikke er en del af opholdet og kan bookes afhængigt af tilgængelighed.